Goodwill Pharma je jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u Mađarskoj, sa preko 20 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji lekova i suplemenata u Evropi. U cilju daljeg razvoja na tržištu Adriatic regije, u Srbiji je 2003. godine osnovana Goodwill Pharma d.o.o. sa sedištem u Subotici.

U skladu s našim korporativnim sloganom “GOOD HEALTH. GOOD LIFE. GOOD WILL.”, nastojimo stvoriti dodatnu vrednost za naše društvo, razvojem visokokvalitetnih lekova, dodataka ishrani i medicinskih sredstava u različitim terapeutskim oblastima. U cilju da naši lekovi budu dostupni svima, kontinuirano radimo na širenju portfolia, kao i širenju tržišta, utičući na poboljšanje kvaliteta života ljudi. U našem fokusu su nove tehnologije kojima obezbeđujemo vrhunske proizvode, istovremeno vodeći računa da su zadovoljeni svi standardi zašite životne sredine.

TERAPEUTSKE OBLASTI KOJE POKRIVAMO

LEKOVI

Naš portfolio inovativnih i generičkih lekova (Rx, OTC) pokriva sledeće terapeutske oblasti: reumatologija, infektivne bolesti, neurologija, psihijatrija, gastroenterologija, ORL, prehlada i grip, bolesti metabolizma, alergija/imunologija, ginekologija, urologija, ortopedija, traumatologija, andrologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, dermatovenerologija, stomatologija i opšta medicina.

CONSUMER HEALTH PROIZVODI

Goodwill Pharma uspešno razvija i sopstvenu liniju Consumer health prozvoda koju čine dodaci ishrani (dijetetski suplementi) i medicinska sredstva, kao i hrana za posebne medicinske namene.

U našem portfoliju može se naći široka paleta probiotika, vitamina i multivitamina, minerala kao i proizvoda za jačanje imuniteta, zdravlja kostiju mišića i zglobova, srca i krvnih sudova.

Više o nama : http://www.goodwillpharma.rs

Posetitte naš web shop : http://www.goodwill.rs/